Wateroverlast leidt agenten naar gestolen telefoons

DEN HAAG - Dankzij een melding over wateroverlast vonden agenten dinsdagmiddag 26 maart in een woning aan de Hulshorststraat onder meer zestien mobiele telefoons die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.


Andere bewoners van het pand belden rond 15.00 uur de politie omdat er vanuit de boven hen gelegen woning water naar beneden stroomde. Ter plaatse zagen de agenten het water onder de voordeur van de betreffende woning uitstromen. Aan de achterzijde van het pand druppelde het water van het balkon.


Via een trap van de brandweer klommen agenten de woning in en vonden een lekkage boven de voordeur. De woning leek verder niet bewoond, maar tussen de vele overal gelegen spullen zagen de agenten meerdere telefoons.


Vermoedelijk was de woning niet als zodanig in gebruik, maar werd deze gebruikt om van diefstal afkomstige goederen te bewaren. Uiteindelijk namen de agenten naast de zestien mobiele telefoons ook een groot aantal toebehoren en een laptop in beslag.


Een 22-jarige Haagse die het pand huurde, meldde zich later die dag op het politiebureau. Zij werd aangehouden voor heling, dan wel diefstal. De politie doet verder onderzoek.

source: www.politie.nl

> Meer nieuws

ImeiXS/ReciperoXS
Schenkkade 50
2595 AR Den Haag
Nederland


info(at)imeixs.com
T  +31 (0)15 30 30 333
F  +31 (0)15 25 16 966

Afmelden nieuwsbrief

x
Vul uw e-mail in om uzelf af te melden van de nieuwsbrief.