Vrouwen raken vaker hun mobiel kwijt dan mannen

Geplaatst op 10-02-2015

Delft –Telefooncheck.nu, Nederlands grootste database van verloren en gevonden mobieltjes, heeft haar registraties in kaart gebracht. Hier blijkt goed uit dat in de Randstad de meeste mobieltjes worden kwijtgeraakt of gestolen. Een ander opvallend detail: Vrouwen raken vaker hun telefoon kwijt dan mannen, bijna twee derde van de geregistreerden is vrouw.


Grote steden het meest


Uit analyse van de database van www.Telefooncheck.nu blijkt dat Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht voorop gaan bij verloren of gestolen telefoons. Overigens ook weer bij het terugvinden van mobieltjes. Hierbij valt ook op dat van alle registraties ongeveer twee derde door een vrouw is gedaan. De top 10 steden waar het vaakst mobieltjes kwijt worden geraakt of gestolen ziet er als volgt uit:  1. Amsterdam 

  2. Rotterdam 

  3. Den Haag 

  4. Utrecht 

  5. Groningen 

  6. Eindhoven 

  7. Almere 

  8. Tilburg 

  9. Arnhem 

  10. Nijmegen 


In het weekend


Hiernaast komt uit het moment van registreren naar voren dat het kwijtraken of slachtoffer worden van diefstal een aangelegenheid is in het weekend. Op zondag en de maandag na het weekend vinden de meeste registraties plaats.


Registratie loont


Bijna elke dag vinden telefoons dankzij Telefooncheck hun weg terug naar de rechtmatige eigenaar. Het platform biedt iedereen die een mobiel kwijtraakt op zijn minst een kans op terugvinden.

source: www.telefooncheck.nu

> Meer nieuws

ImeiXS/ReciperoXS
Schenkkade 50
2595 AR Den Haag
Nederland


info(at)imeixs.com
T  +31 (0)15 30 30 333
F  +31 (0)15 25 16 966

Afmelden nieuwsbrief

x
Vul uw e-mail in om uzelf af te melden van de nieuwsbrief.