Business
voor IMEI management

MobiMY Portal

De MobiMY business portal is de web applicatie ontwikkeld door ImeiXS en biedt toegang tot online MobiMY services. In de portal kunnen zakelijke gebruikers apparaten en bijbehorende IMEI-nummers op een efficiënte manier invoeren, controleren en beheren.

Geautoriseerde gebruikers kunnen op eenvoudige wijze toestellen in het systeem registeren en updaten. Statusveranderingen worden binnen enkele seconden verwerkt en opgeslagen om een volledige geschiedenis van het desbetreffende IMEI-nummer in de portal terug te vinden.

Persoonsgebonden accounts waarborgen de veiligheid van de MobiMY portal. Per gebruiker kan deze geconfigureerd worden en kunnen de rechten naar wens worden aangepast. In diverse logs wordt gerapporteerd welke acties er door welke gebruikers zijn uitgevoerd.

Tevens zijn er gerelateerde optionele diensten als MobiMY+ in de portal verwerkt. Hiermee wordt toegang verschaft tot extra diensten zoals het wissen of beveiligen van meerdere toestellen.

Overzicht en Monitoring

Door een uitgebreide zoekfunctie kan de actuele status van elk IMEI-nummer direct worden opgehaald. Aan een medewerker van de klantenservice kan bijvoorbeeld een read-only login beschikbaar worden gesteld, om inzicht te geven in de status van een bepaald toestel. Hiernaast kunnen uitgebreide selecties worden gemaakt op de verschillende statussen in het systeem, waarbij ook de gehele historie gerapporteerd kan worden.

Interne notities

Naast de noodzakelijke gegevens biedt MobiMY nog een aantal andere functionaliteiten, die extra mogelijkheden voor validatie bieden. Bij elk IMEI-nummer kunnen interne notities gemaakt worden. Simkaartnummers kunnen geregistreerd worden, de door medewerkers uitgevoerde acties worden vastgelegd, registratie van IP-adressen en de historie van een nummer zijn hier enkele voorbeelden van de extra functionaliteiten.

Mass Data Tool

De Mass Data Tool is een geïntegreerde tool die het mogelijk maakt om van een grote hoeveelheid IMEI-nummers de status op te vragen, registraties in te dienen of status veranderingen te verwerken.

.CSV of .XLS bestanden tot en met 10.000 nummers kunnen met één handeling worden doorzocht. Ook kan via een .CSV of .XLS bestand tot 10.000 registraties worden verricht, afgekeurde verzoeken worden gebundeld en kunnen eenvoudig aangepast worden. Incidenten en statusveranderingen kunnen ook met één handeling in het systeem gezet of aangepast worden.

Afmelden nieuwsbrief

x
Vul uw e-mail in om uzelf af te melden van de nieuwsbrief.